6 Steg til mer energi i hverdagen

Et kurs for deg som er kronisk syk og ønsker mer balanse mellom hvile og aktivitet

 

Er du lei av å leve et berg-og-dal-bane-liv?

Kjenner du på bekymringer og stress?

Lite energi og overskudd skyldes ikke alltid kun sykdom, ofte er det en kombinasjon av sykdom og andre ting. Det kan være stress og bekymringer rundt økonomi, NAV, jobb, relasjoner, og frykt for fremtiden som gjør at totalbelastningen blir for stor. 

Stress over tid kan ha en stor innvirkning på vår helse og livskvalitet, som igjen påvirker energien din. Men det er mulig å få mer overskudd i hverdagen ved å finne balanse mellom hvile og aktivitet, og ved å gjøre noe med bekymringene du har. Dette lærer jeg deg i kurset "6 Steg til mer energi i hverdagen".

Kurset er for deg som er kronisk syk. Det er for deg som ikke har energi til å gå fysisk kurs, og som trenger støtte og hjelp for å få en bedre hverdag.

💕 Hopp i det, invester i deg selv og la de neste 6 ukene (med tilgang til kursportal et helt år) bli en tid hvor du, med veiledning fra meg gjør endringer i hverdagen din. Dette vil gi resultater i form av mer energi, og du vil få mer kontroll i egen hverdag. 

💕 Start på din prosess i dag!

Bli med på kurs

Dette er nettkurset for deg som ønsker  kunnskapen, verktøyene og motivasjonen til å:

 

 • Redusere stress og få til en bedre balanse mellom hvile og aktivitet i hverdagen ✨
 • Utvikle deg selv ved å sette tydlige grenser ✨
 • Oppnå mer overskudd, slik at du kan få til mer av det du ønsker ✨

 

Slik hjelper jeg deg:

 

💕  Du får tilgang til 6 leksjoner som inneholder videor om hvile, aktivitetsavpassing og energiøkonomisering. Du får også en grunnleggende innføring i stress, energi, og hvordan din hjerne fungerer.

💕  Du får nyttige verktøy slik som aktivitetsdagbok, energiøkonomiseringsguiden, hvileveilederen, og prioriteringshjelpen.

💕  Du får 1-1 samtale med meg om du ønsker.

💕  Du kan sende meg e-post om ting du lurer på, og du får svar innen 24 timer på hverdager.

Hva sier andre kursdeltagere?

Informasjon om kurset:

 • Du tar kurset online, og  du kan ta det fra senga, sofaen, på reise, på hytta – ja, helt opptil deg. Du tar kurset i tempoet som passer deg, og du har tilgang et helt år.
 • Innholdet er basert på forskning og de nyeste teoriene innen aktivitetsavpassing + min erfaring som kronisk syk siden 2011

Kjøp inkluderer:

 • 6 leksjoner med foredrag og øvelser + ekstramateriell
 • En 30 minutters 1-1 videosamtale med meg som du booker når du selv ønsker

Hver av leksjonene inneholder:

 • Flere foredrag (20 - 45 min. hver)
 • Øvelse for å få mer balanse mellom hvile og aktivitet

Du kan se kursmodulene og gjør øvelsene så mange ganger du ønsker, så lenge du har tilgang til kurset (1 år)

 • Kurset og øvelsene  gjennomføres på datamaskin, Ipad eller mobiltelefonen
 • Ved kjøp får du tilsendt innloggingsinformasjon til din e-post og kan starte med det samme
 • Pris: kr 2990,-

Hvem er jeg som drifter nettkurset?

 • Kristina Vedel Nielsen, 49 år, og mamma til to
 • Får energi av isbading, treklemming, naturen generelt og gode folk i livet mitt
 • Kurs- og foredragsholder. Utdannet med en bachelorgrad i personlig lederskap og samspill, og psykologi
 • Sertifisert coach
 • Forfatter av to bøker om kronisk sykdom, og en håndbok i møte med NAV
 • Ble kronisk syk i 2011. Vært helt ute av arbeidslivet i mange år, og har lang erfaring i møte med helse- og fagpersonell, og NAV-systemet
 • Tidligere erfaringskonsulent ved sykehuset i Vestfold
 • Utviklet og drevet flere mestringskurs på nett
 • Driver Instagramkontoen @kristinavedelnielsen

Kursets innhold:

Leksjon 1

Viktig å vite om energi, stress og hjernen

Her lærer du viktig kunnskap om energi og stress, og du får en enkel innføring i hvordan hjernen din fungerer som er grunnleggende for å kunne bli skikkelig god på aktivitetsavpassing (balanse mellom hvile og aktivitet). På denne måten kan du få mer energi og gjøre mer av det du ønsker uten at det gjør deg sykere. Leksjonen avsluttes med tankeøvelser som forbereder deg på prosessen videre.
Leksjon 2

Balanse mellom hvile og aktivitet- hvor skal du begynne?

Mange vet ikke hvor de skal starte, de har fått beskjed om å ta det med ro og hvile, men hvordan få til det? Denne leksjonen vil hjelpe deg med dette. Vi ser på hvor du er i prosessen akkurat nå, hva er dine hindringer og hvilke grep kan du ta med en gang. Dette blir ofte et vendepunkt for mange.

Leksjon 3

Gjøre gode prioriteringer for deg

I denne leksjonen vi du bli mer klar over over hva som er viktig for deg å prioritere, og hvilke endringer som er kloke å gjøre for deg - slik at du kan få mest mulig overskudd i lengden ✨

Her vil du lære om aktivitetsavpassing og energiøkonomisering. Med leksjonen følger øvelser som mange har stor nytte av!

Leksjon 4

Hvile- og hvorfor er det så vanskelig å bremse i tide?

Hvile er kanskje det som de fleste syns er det vanskeligste, for når du allerede har redsusert funksjonsnivå har du ikke lyst å hvile enda mer. Men hvile er det som på sikt kan føre til bedring og mer overskudd i hverdagen. Her vil du få flere verktøy til hvordan du kan implementere nok hvile i din hverdag, og hvordan du kan bremse deg selv i tide.

Leksjon 5

Bli en mester på å sette grenser

Her vil du lære å sette grenser, si ifra og å si meningene dine til andre mennesker. Men det handler i stor grad om å kunne si ifra overfor deg selv også. Det kan være vanskelig i uvante og nye situasjoner – men her får du flere gode øvelser du kan bruke for å trene. Øvelse gjør mester!

Leksjon 6

Veien videre

Den siste leksjonen har fokus på hva som er viktig å tenke på når du begynner å bli bedre, eller om du opplever å bli sykere. Her vil du lære hvordan du på best mulig måte kan forebygge tilbakefall. Du vil også lære hvordan du kan implementere mer aktivitet uten å gå på smeller. Vi ser også på hvem som kan være dine støttespillere i prosessen videre.

✨Bonus 1: Videoforedrag – å ikke strekke til

Å ikke strekke til er en vondt følelse som kan gnage og føre til stor energilekkasje over tid. Her får du høre mine erfaringer, og hvordan jeg gikk fra å kjenne at jeg ikke strakk til – til å kjenne meg verdifull akkurat som jeg er.

Bonus 2: Videoforedrag – energismeller jeg har røket på, og hva kan du lære av dem?

Det å hele tiden måtte prioritere og gjøre valg er ekstremt krevende når det vedvarer over mange år. Selv om jeg nå har drevet med energiøkonomisering siden 2012 ryker jeg stadigvekk på smeller fordi det er så krevende. Her får du mine beste tips for å unngå de verste krasjene.

✨Bonus 3: Videoforedrag – mine beste tips til hvordan være så aktiv som mulig uten å få symptomforverringer

Jeg elsker å være ute i naturen. Før jeg ble syk drev jeg med terrengsykling, løping og styrketrening. Jeg var på fjellet så ofte jeg kunne og gikk toppturer. Dette går ikke lenger, men jeg kan være aktiv på en annen måte enn før. Jeg deler min erfaring og tips til å være aktiv uten å bli sykere.

1-1 samtale

Her får du en 30 minutters samtale med meg over zoom eller telefon. Dette er din tid, og det er helt opp til deg hva du ønsker å snakke om. Kanskje står du i noe vanskelig akkurat nå som du trenger råd rundt. Jeg har erfaring med å leve med kronisk sykdom siden 2012, og har selv vært gjennom utredning, diagnostisering, prosessen gjennom NAV, rehabilitering, og mestringskurs.

Alt dette får du ✨

Bli med nå og få umiddelbar tilgang!

 • 6 moduler med videoleksjoner med tilgang ett helt år! Verdi 2990,-
 • Nedlastbare skjemaer med øvelser i pdf.format.
 • 1-1 samtale på 30 min. med meg Verdi 600,-
 • Bonus✨1: Videoforedrag om å ikke strekke til. Hvordan det kan gå på selvfølelsen løs, og hvordan styrke den. Verdi 990,-
 • Bonus✨2:Videoforedrag om energismeller jeg har røket på, og hva du kan lære av dem! Verdi 990,- 
 • Bonus✨3: Mine beste tips til hvordan være så aktiv som mulig uten å få symptomforverringer Verdi 990,-

(TOTAL VERDI 6560,-)

DIN PRIS ER 2990,- 

Ja, jeg vil melde meg på kurs

Ofte stilte spørsmål

Klikk her for å komme til toppen av siden igjen!